Poučení a informace pro přijaté

Poučení

Zveřejněním seznamu se považují rozhodnutí, kterými se vyhovuje žádostem o přijetí ke vzdělávání, za oznámená.

Proti rozhodnutí je možné se odvolat. Odvolání lze podat ve lhůtě 3 pracovních dnů ode dne zveřejnění výsledků a podává se řediteli školy, který rozhodnutí vydal.

Informace pro přijaté studenty

Blahopřejeme Vám k přijetí na naše gymnázium.

  1. Prosíme zákonné zástupce přijatých uchazečů, aby vyplnili níže přiložený dotazník na volbu druhého cizího jazyka a doručili ho do školy nejpozději do 22. 5. 2024 (osobně, poštou či mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Ředitelství školy se bude snažit vyhovět požadavkům jazykové výuky přijatých žáků, zároveň si však vyhrazuje právo zařadit žáky podle personálních podmínek školy.
  2. Ve středu 19. 6. 2024 se uskuteční důležité informativní schůzky pro zákonné zástupce přijatých žáků. Zahájeny budou v aule gymnázia a poté budou pokračovat ve třídách s třídními učiteli.
    • 8letý obor – 17:00 hod.
    • 6letý a 4letý obor – 17:30 hod.
  3. Pro přijaté studenty organizujeme seznamovací kurzy, které proběhnou:
    • 8letý obor – ve dnech 7.–13. září 2024 na Lesní boudě v Krkonoších
    • 6letý a 4letý obor – ve dnech 23.–26. srpna 2024 v Kempu a penzionu U Bořka, Kaliště-Poddubí
Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok